• No products in the cart.

Groothandel

Assortiment via Floriday

Voor onze groothandelsklanten bieden wij een breed scala aan producten, beschikbaar op Floriday met het specifieke aanvoernummer Kwekerij Elma 38804. Hier vindt u een overvloed aan keuzemogelijkheden om aan de diverse behoeften van uw onderneming te voldoen.

Direct Contact voor Persoonlijke Service

Wilt u meer informatie over specifieke producten of heeft u interesse in directe verkoop? Aarzel niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het maken van de juiste keuzes voor uw assortiment.

Olijfbomen vanuit Zuid-Europa

Onze olijfbomen, de parels van ons assortiment, worden rechtstreeks geïmporteerd uit Zuid-Europa. Wat ons onderscheidt, is het zorgvuldige afhardingsproces dat elke boom ondergaat op onze eigen kwekerij. Hierdoor bent u verzekerd van sterke, gezonde exemplaren die perfect aangepast zijn aan de lokale omstandigheden.

Diversiteit en Kwaliteit

Ontdek de diversiteit en kwaliteit van onze producten, allemaal zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste normen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar unieke olijfbomen of andere prachtige groenproducten, ons assortiment biedt iets voor elke smaak en behoefte.

Wij heten u van harte welkom om de wereld van groothandelsmogelijkheden te verkennen met Kwekerij Elma. Neem de tijd om ons assortiment te ontdekken en ervaar de toegevoegde waarde van onze hoogwaardige producten.