• No products in the cart.

Over ons

Kwekerij Elma

Welkom bij Kwekerij Elma, een groen paradijs met een rijke geschiedenis. In 1960 begonnen Piet en Riet van Heeswijk met groentekwekerij het Anker, waar vers geteelde producten hun weg vonden naar de markt. In 1987 bundelde Michael van Heeswijk met zijn vader Piet hun krachten en startten ze Kwekerij Elma.

In 2000 nam Michael de kwekerij over met zijn vrouw Ellen, die het bedrijf met toewijding runnen. Wat begon met jaarrondchrysanten evolueerde naar groenteteelt en uiteindelijk specialiseerden we ons in buxus, die nu door heel Europa worden geëxporteerd.

In 2016 voegden we een nieuw hoofdstuk toe aan ons verhaal door olijfbomen aan ons assortiment toe te voegen. Deze majestueuze bomen worden rechtstreeks geïmporteerd uit Zuid-Europa en vinden in onze kwekerij een thuis voordat ze hun weg vinden naar tuinen door Nederland en België.

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben we sinds enige jaren ook een webshop gelanceerd. Hiermee willen we de mogelijkheid bieden om onze producten eenvoudig en direct online aan te schaffen. Bij Kwekerij Elma streven we ernaar om niet alleen kwalitatieve producten te leveren, maar ook om de groene pracht rechtstreeks naar uw deur te brengen.

Dank voor het delen in ons verhaal en we kijken ernaar uit om onze passie voor groen met u te delen, of het nu in uw tuin is of met een klik in onze digitale wereld.

Michael van Heeswijk